Reviews

Niets zo mooi als een tevreden klant!

 

Lees hieronder enkele beoordelingen van onze klanten. Wanneer mogen we u verwelkomen?

 

"Voor ons is de Kerstshow een uitje! Ik ga al jaren samen met de vrouw van onze compagnon. Vooraf bedenken we waar het kerstpakket ‘in’ moet zitten. We kozen bijvoorbeeld al eens voor een vuurtafel, een side table, een spiegel en een sporttas met logo. Tijdens de kerstshow gaan we dan lekker shoppen. We halen overal wat van de schappen en kijken of het leuk staat bij het verpakkingsitem. Alles kan en mag bij Koster.
Dat de kerstpakketten gewaardeerd worden, blijkt wel uit alle reacties en appjes die we krijgen, maar ik heb het ook met eigen ogen gezien: jongens die bij ons kwamen werken toen ze nog vrijgezel waren, bewaren de spullen. Dan kwam ik jaren later op kraambezoek en zag ik in huis dingen terug die ooit in een kerstpakket zaten!"


Corina van Harten, Falk Bouwsystemen en Hardeman & Van Harten, dak- en wandbeplating 

www.falkbouwsystemen.nl  www.hardeman-vanharten.nl

(+/- 180 kerstpakketten)

 

 

"Ik ken Ton al vanaf de lagere school en de middelbare school. Toen ons bedrijf te groot werd om nog langer zelf kerstpakketten samen te stellen, kwamen we weer met elkaar in contact. Inmiddels bestel ik al jaren bij Ton. Het leuke is dat Koster zoveel ruimte en inspiratie biedt om iets unieks samen te stellen, dat de ontvangers nooit het idee hebben dat het kerstpakket bij dezelfde leverancier vandaan komt!
Ton en zijn team denken volop mee als je iets wilt inbrengen, of zelfs ergens anders een item wilt kopen om dat te laten verwerken in het pakket. Dat levert ieder jaar weer veel enthousiaste reacties op. Tegen ondernemers die een uniek kerstpakket willen weggeven, zou ik zeggen: ga gewoon eens naar de kerstshow en laat je verrassen!"

 

Kees Boot, Buro Boot, ingenieurs met een verhaal

www.buroboot.nl

(+/- 130 kerstpakketten)

 

 

"Als ondernemer ben je altijd druk, dus ik vind de Kerstshow ideaal: in één avond tijd wordt alles voor de kerstpakketten geregeld. En het is nog een leuk avondje uit ook. Mijn schoonmoeder ging al toen Ton net begonnen was, en een paar jaar geleden hebben mijn nichtje en ik het van haar overgenomen.
We bekijken altijd eerst op ons gemak wat er allemaal wordt aangeboden en ieder jaar worden we weer verrast. Het team van Ton helpt ons vervolgens om een pakket samen te stellen dat leuk is voor alle werknemers in ons bedrijf: mannen, vrouwen, jong en oud. Bij Ton kun je alle kanten op, dat vinden we juist zo fijn!
Dat je midden in de zomer al bezig bent met Kerst, creëert ook een bepaalde sfeer. Je krijgt een echte vooruitblik, inclusief kerststol. Je kunt niet makkelijker geholpen worden dan bij Koster. Ik heb één keer zelf geprobeerd de kerstpakketten te regelen, maar dat is gewoon niet te doen. Ik was bijna de hele week druk. Nu ben ik altijd in één avond klaar."

 

Erika Mauritz, Combinatie Mauritz, boomkwekerijen

www.combinatiemauritz.nl

(+/- 50 kerstpakketten)

 

 

"Wij doen al meer dan dertig jaar tot onze volle tevredenheid zaken met Koster Special Gifts. Wat ons o.a. zo goed bevalt, is dat we daar pakketten naar onze eigen wens kunnen samenstellen. We vinden het enorm fijn dat Ton ieder jaar weer afwisselende thema's heeft. Wij krijgen na de Kerst ontzettend veel complimenten van onze medewerkers dat ze zo'n prachtig kerstpakket hebben ontvangen. Ons personeel waardeert dat enorm. Ik kijk altijd uit naar de kerstshow in Achterberg. Ik ben er eigenlijk te druk voor, maar voor Tons show maak ik elk jaar tijd vrij!"

Hans de Vree, Vredo, Dodewaard,
www.vredo.com

 


"Waarom Koster Special Gifts? Omdat Ton zaken doet op een manier die helemaal past bij ons bedrijf. Gewoon eerlijk en no-nonsense. Aan het einde van het jaar bestel ik altijd relatiegeschenken en kerstpakketten. Ton is de specialist hierin en voor mij is het dan makkelijk uit handen geven. Ik kan altijd op mijn gemak rondkijken in zijn showroom en ik voel me helemaal vrij om mijn eigen beslissingen te nemen. Ik kom er al meer dan tien jaar. Ik neem me stellig voor om ook deze keer opnieuw naar Achterberg af te reizen. Mijn personeel is altijd heel blij verrast en ik kan mijn persoonlijke noot kwijt in de keuze van het pakket." 

Ot van Wingerden, Van der Knaap DHZ, Sliedrecht
www.pietvanderknaapdoehetzelf.nl"Ik kies de pakketten voor mijn mensen altijd graag uit bij Koster Special Gifts uit Achterberg omdat ze daar ieder jaar makkelijk samen te stellen pakketjes hebben. Ze zijn erg flexibel en elke keer tref ik weer afwisselende thema's aan. Ik heb mensen in dienst van zestien tot zestig jaar, dus dan is het fijn dat ik uit heel veel artikelen kan kiezen. Voor elk wat wils bij Ton Koster. Rond de kerstdagen heeft het personeel twee weken vrij, maar als ze terug zijn krijg ik altijd wel complimenten over de inhoud van de kerstpakketten!"

Henk van Ee, Van Ee Staalspecialisten BV, Barneveld
www.vaneestaal.nl"Ik voel me altijd welkom bij Koster Special Gifts. Ik vind het echt een feestje om kerstpakketten uit te zoeken voor de organisatie. Er hangt altijd een goede sfeer in de Achterbergse showroom van Ton. Ze weten wie je bent en hebben goed oog op je bestelgedrag. Zo behoeden ze je ervoor dat je twee jaar achtereen hetzelfde aanschaft. Aan de ene kant geven ze me heel goed advies en aan de andere kant laten ze me helemaal vrij in mijn beslissingen. Bij Koster heb ik veel keuze uit diverse thema's. Zo heb ik altijd originele pakketten. Bovendien worden de cadeaus supermooi ingepakt. Die waardering hoor ik altijd terug van mijn collega's."

Joke Huibers, Bunt Groep, Ede
www.buntgroep.nl