Beste bezoeker,
Op zondag is onze website gesloten.

Koster Special Gifts

Reviews

Niets zo mooi als een tevreden klant!

 

Lees hieronder enkele beoordelingen van onze klanten. Wanneer mogen we u verwelkomen?

 


 

Margje Kooiker, Kooiker Infra (2023)

www.kooikerinfra.nl

 

 

"Wij hebben nu drie keer onze kerstpakketten besteld bij Koster Special Gifts. Het is alle drie de keren heel goed bevallen. Je kunt precies uitzoeken wat je wilt; er is veel keuze. Aan alle kanten wordt er met je meegedacht. Ik zou de kerstshow zeker aanraden. Wij hebben soms speciale wensen, bijvoorbeeld een eigen artikel om toe te voegen, en daarin wordt altijd meegedacht. Dat stellen we heel erg op prijs. De pakketten worden ingepakt zoals afgesproken en keurig netjes afgeleverd. De medewerkers zijn zeer behulpzaam. Het is altijd gezellig, je wordt verwend. Het maatwerk is voor ons belangrijk. Zelfs als we verschillende pakketten willen, is dat mogelijk. En natuurlijk het gemak, dat is een heel groot voordeel. Dat alles kant en klaar wordt aangeleverd. Super!" 

Arie Timmer, Babypark, Kesteren (2023)

www.babypark.nl

"We zijn al best wat jaren vaste klant. Koster Special Gifts denkt goed mee en staat open voor specifieke wensen. Wij zijn niet echt van de standaardpakketten, daarom waarderen we het dat de firma Koster altijd flexibel is. Zo mogen we de producten die we kiezen gerust combineren met een eigen artikel, dat is geen enkel probleem. We maken altijd een afspraak en gaan dan langs. De levering vindt plaats in overleg en loopt altijd heel soepel. Omdat het bij ons om grote aantallen gaat, stellen we het meedenken qua uitlevering erg op prijs. De pakketten worden keurig verpakt. Maar nog eens: het grootste pluspunt van Koster Special Gifts is wat ons betreft het maatwerk. De flexibiliteit en het meedenken maken dat we jaarlijks terugkomen."

 


 


Dineke Thomassen, Nijborg Staal (2023)

www.nijborgstaal.nl

 

 

Wij zijn alweer een paar jaar vaste klant bij Koster Special Gifts. De ontvangst in de showroom is altijd heel hartelijk: bij de koffie krijg je een flinke snee krentenbrood en het geheel straalt een en al kerstsfeer uit, al is het dan nog maar augustus of september. We vinden het heel prettig hoe de medewerkers meedenken. We kiezen altijd een hoofdthema, waarop we dan verder borduren door het pakket aan te vullen met bijpassende artikelen; er is meer dan voldoende keuze om artikelen in hetzelfde thema te vinden. Meestal zijn er drie of vier andere bedrijven tegelijk in de showroom die een pakket uitzoeken, en voor iedere klant is er een verkoper of verkoopster beschikbaar. De voorraad van de gewenste artikelen kan indien gewenst direct worden opgezocht. Qua prijs-kwaliteitverhouding vinden we de pakketten heel goed. Maar vooral de gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht bij het uitzoeken van de pakketten spreken ons aan. Als later blijkt dat een artikel niet leverbaar is, belt Koster en wordt een passend alternatief voorgesteld. De levering gaat altijd netjes volgens afspraak. Heel fijn!

 

NIJBORG STAAL is de betrouwbare, flexibele en dienstverlenende partner voor het verzorgen van staalconstructies, trappen en hekwerken, maar ook van diverse speciale metaalwerken.


 


 

Anande van de Krol, Van de Krol – European Trailer Care (2023)

www.europeantrailercare.com

Toen wij drie jaar geleden de zaak overnamen, hield dat ook in dat we zelf de kerstpakketten voor het personeel gingen regelen. Bij het oriënteren op bedrijven die kerstpakketten leveren, viel mij op dat je bij Koster Special Gifts zelf je pakketten kunt samenstellen. Dat was voor mij de aanleiding om de kerstshow te bezoeken, en dat bevalt elk jaar opnieuw heel goed! Omdat wij personeel hebben tussen de 16 en de 66, van jongens die nog thuis wonen tot getrouwde mannen met een gezin, is het voor ons belangrijk dat we de producten zelf kunnen kiezen, zodat de pakketten in de smaak vallen bij onze personeelsleden, of die nu man, vrouw, jong, oud, single of gehuwd zijn. Ook het feit dat we pakketten in elke prijsklasse kunnen samenstellen, vinden we fijn. En het leuke is dat we afgelopen jaren de pakketten op elkaar hebben afgestemd. Zo gaven we in het eerste jaar een barbecue, in het tweede jaar een vuurschaal, en in het derde jaar een koelbox. Alles in bij elkaar passende kleuren en stijlen. Sommige jongens gebruiken de producten voor hun uitzet: ontzettend leuk! En omdat ik weet wat ze inmiddels in huis hebben, kan ik hierop afstemmen. De kerstshow zelf is een feestje om heen te gaan. Ik zie er alweer naar uit! Nadat we de producten hebben uitgezocht en een voorbeeldpakket hebben samengesteld, maken we een foto. De pakketten worden dan ingepakt zoals op de foto. En mocht er onverhoopt iets niet helemaal kloppen, dan wordt dat telefonisch opgelost. De communicatie met Koster Special Gifts is heel goed en prettig. De pakketten worden bezorgd op de afgesproken plek, onzichtbaar voor het personeel, zodat we de verrassing zolang mogelijk geheim kunnen houden. De reacties die we van onze personeelsleden krijgen, zijn zonder uitzondering positief! Wat wil je nog meer?

 

Van de Krol European Trailer Care te Barneveld is dé partner in hoogwaardige kwaliteit als het gaat om onafhankelijkheid, service en advies op maat. Ze zijn een reparatie-en keuringsbedrijf voor opleggers en aanhangers. Maar ook hulpmiddelen als laadkranen, laadkleppen en koelmotoren onderhouden en keuren zij in hun professionele werkplaats.

 


 

Arie de Jong, Gebr. De Jong (+/- 40 kerstpakketten) (2023)

www.gebrdejong.com

“Wij zijn nu vier jaar klant bij Koster Special Gifts, en we komen graag terug! Niet alleen vanwege de gezelligheid, maar ook vanwege het assortiment. Er is heel veel keuze, en de producten zijn degelijk, dat staat ons aan. De verkoopsters staan klaar om mee te denken, maar laten je, als je dat wilt, ook helemaal vrij om op eigen gelegenheid rond te kijken. De sfeer is super: je wordt altijd warm onthaald, de koffie staat klaar. We zijn verder heel blij met de inpakservice: dat is allemaal goed geregeld en het ziet er prachtig uit. Het scheelt nogal als je dat allemaal niet zelf hoeft te doen. Je hebt er geen omkijken naar. Alles wordt half december keurig en kant en klaar afgeleverd, heel fijn!” 

Corine Hardeman, Hardeman & Van Harten, dak- en wandbeplating (2023)

www.hardeman-vanharten.nl

 “Wij zijn al heel lang klant, zeker al 7 jaar. We komen elk jaar graag weer de kerstpakketten uitzoeken. De verkoop is altijd goed voorbereid. Er is een ruime keuze, mooie uitstalling van de producten, sfeervol en de verpakkingen voor de pakketten zijn mooi en origineel. Zo hebben we wel eens een slee gehad, waarop de artikelen werden geplaatst en ingepakt, in folie met grote strik, mooi om te geven en te krijgen. Ze luisteren naar je, staan open voor hoe je het graag zou willen hebben en denken erg goed mee. Omdat ze weten wat je eerder hebt besteld, kunnen ze je goed adviseren. Ook zijn ze klantvriendelijk en betrouwbaar. Stel dat je bijvoorbeeld iets wilt met je bedrijfslogo erop, dan zorgen ze ook daarvoor. De pakketten worden uitgeleverd zoals afgesproken, op de juiste dag en plek. Bij ons gaat het om grote vrachten. Daarom zijn we extra blij dat de pakketten voorzichtig worden behandeld. Alles komt in goede orde aan. We bevelen Koster Special Gifts van harte aan!” 

Corina van Harten, Falk Bouwsystemen (2020)

www.falkbouwsystemen.nl

"Voor ons is de Kerstshow een uitje! Ik ga al jaren samen met de vrouw van onze compagnon. Vooraf bedenken we waar het kerstpakket ‘in’ moet zitten. We kozen bijvoorbeeld al eens voor een vuurtafel, een side table, een spiegel en een sporttas met logo. Tijdens de kerstshow gaan we dan lekker shoppen. We halen overal wat van de schappen en kijken of het leuk staat bij het verpakkingsitem. Alles kan en mag bij Koster.
Dat de kerstpakketten gewaardeerd worden, blijkt wel uit alle reacties en appjes die we krijgen, maar ik heb het ook met eigen ogen gezien: jongens die bij ons kwamen werken toen ze nog vrijgezel waren, bewaren de spullen. Dan kwam ik jaren later op kraambezoek en zag ik in huis dingen terug die ooit in een kerstpakket zaten!"

 


 

Kees Boot, Buro Boot, ingenieurs met een verhaal (+/- 130 kerstpakketten) (2020)

www.buroboot.nl 

"Ik ken Ton al vanaf de lagere school en de middelbare school. Toen ons bedrijf te groot werd om nog langer zelf kerstpakketten samen te stellen, kwamen we weer met elkaar in contact. Inmiddels bestel ik al jaren bij Ton. Het leuke is dat Koster zoveel ruimte en inspiratie biedt om iets unieks samen te stellen, dat de ontvangers nooit het idee hebben dat het kerstpakket bij dezelfde leverancier vandaan komt!

Ton en zijn team denken volop mee als je iets wilt inbrengen, of zelfs ergens anders een item wilt kopen om dat te laten verwerken in het pakket. Dat levert ieder jaar weer veel enthousiaste reacties op. Tegen ondernemers die een uniek kerstpakket willen weggeven, zou ik zeggen: ga gewoon eens naar de kerstshow en laat je verrassen!" 

Erika Mauritz, Combinatie Mauritz, boomkwekerijen (+/- 50 kerstpakketten) (2020)

www.combinatiemauritz.nl

 

 "Als ondernemer ben je altijd druk, dus ik vind de Kerstshow ideaal: in één avond tijd wordt alles voor de kerstpakketten geregeld. En het is nog een leuk avondje uit ook. Mijn schoonmoeder ging al toen Ton net begonnen was, en een paar jaar geleden hebben mijn nichtje en ik het van haar overgenomen.

We bekijken altijd eerst op ons gemak wat er allemaal wordt aangeboden en ieder jaar worden we weer verrast. Het team van Ton helpt ons vervolgens om een pakket samen te stellen dat leuk is voor alle werknemers in ons bedrijf: mannen, vrouwen, jong en oud. Bij Ton kun je alle kanten op, dat vinden we juist zo fijn!
Dat je midden in de zomer al bezig bent met Kerst, creëert ook een bepaalde sfeer. Je krijgt een echte vooruitblik, inclusief kerststol. Je kunt niet makkelijker geholpen worden dan bij Koster. Ik heb één keer zelf geprobeerd de kerstpakketten te regelen, maar dat is gewoon niet te doen. Ik was bijna de hele week druk. Nu ben ik altijd in één avond klaar."
 

Hans de Vree, Vredo, Dodewaard (2020)
www.vredo.com

 

"Wij doen al meer dan dertig jaar tot onze volle tevredenheid zaken met Koster Special Gifts. Wat ons o.a. zo goed bevalt, is dat we daar pakketten naar onze eigen wens kunnen samenstellen. We vinden het enorm fijn dat Ton ieder jaar weer afwisselende thema's heeft. Wij krijgen na de Kerst ontzettend veel complimenten van onze medewerkers dat ze zo'n prachtig kerstpakket hebben ontvangen. Ons personeel waardeert dat enorm. Ik kijk altijd uit naar de kerstshow in Achterberg. Ik ben er eigenlijk te druk voor, maar voor Tons show maak ik elk jaar tijd vrij!"

 
Ot van Wingerden, Van der Knaap DHZ, Sliedrecht (2016)
www.pietvanderknaapdoehetzelf.nl

"Waarom Koster Special Gifts? Omdat Ton zaken doet op een manier die helemaal past bij ons bedrijf. Gewoon eerlijk en no-nonsense. Aan het einde van het jaar bestel ik altijd relatiegeschenken en kerstpakketten. Ton is de specialist hierin en voor mij is het dan makkelijk uit handen geven. Ik kan altijd op mijn gemak rondkijken in zijn showroom en ik voel me helemaal vrij om mijn eigen beslissingen te nemen. Ik kom er al meer dan tien jaar. Ik neem me stellig voor om ook deze keer opnieuw naar Achterberg af te reizen. Mijn personeel is altijd heel blij verrast en ik kan mijn persoonlijke noot kwijt in de keuze van het pakket." 

 


 

Henk van Ee, Van Ee Staalspecialisten BV, Barneveld (2016)
www.vaneestaal.nl

"Ik kies de pakketten voor mijn mensen altijd graag uit bij Koster Special Gifts uit Achterberg omdat ze daar ieder jaar makkelijk samen te stellen pakketjes hebben. Ze zijn erg flexibel en elke keer tref ik weer afwisselende thema's aan. Ik heb mensen in dienst van zestien tot zestig jaar, dus dan is het fijn dat ik uit heel veel artikelen kan kiezen. Voor elk wat wils bij Ton Koster. Rond de kerstdagen heeft het personeel twee weken vrij, maar als ze terug zijn krijg ik altijd wel complimenten over de inhoud van de kerstpakketten!"

 

 


 

 

Joke Huibers, Bunt Groep, Ede (2016)
www.buntgroep.nl

 

"Ik voel me altijd welkom bij Koster Special Gifts. Ik vind het echt een feestje om kerstpakketten uit te zoeken voor de organisatie. Er hangt altijd een goede sfeer in de Achterbergse showroom van Ton. Ze weten wie je bent en hebben goed oog op je bestelgedrag. Zo behoeden ze je ervoor dat je twee jaar achtereen hetzelfde aanschaft. Aan de ene kant geven ze me heel goed advies en aan de andere kant laten ze me helemaal vrij in mijn beslissingen. Bij Koster heb ik veel keuze uit diverse thema's. Zo heb ik altijd originele pakketten. Bovendien worden de cadeaus supermooi ingepakt. Die waardering hoor ik altijd terug van mijn collega's."