Reviews

Niets zo mooi als een tevreden klant! Lees hieronder enkele beoordelingen van onze klanten. Wanneer mogen we u verwelkomen?

"Wij doen al meer dan dertig jaar tot onze volle tevredenheid zaken met Koster Special Gifts. Wat ons o.a. zo goed bevalt, is dat we daar pakketten naar onze eigen wens kunnen samenstellen. We vinden het enorm fijn dat Ton ieder jaar weer afwissende thema's heeft. Wij krijgen na de Kerst ontzettend veel complimenten van onze medewerkers dat ze zo'n prachtig kerstpakket hebben ontvangen. Ons personeel waardeert dat enorm. Ik kijk altijd uit naar de kerstshow in Achterberg. Ik ben er eigenlijk te druk voor, maar voor Tons show maak ik elk jaar tijd vrij!"

Hans de Vree, Vredo, Dodewaard,
www.vredo.com


"Waarom Koster Special Gifts? Omdat Ton zaken doet op een manier die helemaal past bij ons bedrijf. Gewoon eerlijk en no-nonsense. Aan het einde van het jaar bestel ik altijd relatiegeschenken en kerstpakketten. Ton is de specialist hierin en voor mij is het dan makkelijk uit handen geven. Ik kan altijd op mijn gemak rondkijken in zijn showroom en ik voel me helemaal vrij om mijn eigen beslissingen te nemen. Ik kom er al meer dan tien jaar. Ik neem me stellig voor om ook deze keer opnieuw naar Achterberg af te reizen. Mijn personeel is altijd heel blij verrast en ik kan mijn persoonlijke noot kwijt in de keuze van het pakket." 

Ot van Wingerden, Van der Knaap DHZ, Sliedrecht
www.pietvanderknaapdoehetzelf.nl

"Ik kies de pakketten voor mijn mensen altijd graag uit bij Koster Special Gifts uit Achterberg omdat ze daar ieder jaar makkelijk samen te stellen pakketjes hebben. Ze zijn erg flexibel en elke keer tref ik weer afwissende thema's aan. Ik heb mensen in dienst van zestien tot zestig jaar, dus dan is het fijn dat ik uit heel veel artikelen kan kiezen. Voor elk wat wils bij Ton Koster. Rond de kerstdagen heeft het personeel twee weken vrij, maar als ze terug zijn krijg ik altijd wel complimenten over de inhoud van de kerstpakketten!"

Henk van Ee, Van Ee Staalspecialisten BV, Barneveld
www.vaneestaal.nl

"Ik voel me altijd welkom bij Koster Special Gifts. Ik vind het echt een feestje om kerstpakketten uit te zoeken voor de organisatie. Er hangt altijd een goede sfeer in de Achterbergse showroom van Ton. Ze weten wie je bent en hebben goed oog op je bestelgedrag. Zo behoeden ze je ervoor dat je twee jaar achtereen hetzelfde aanschaft. Aan de ene kant geven ze me heel goed advies en aan de andere kant laten ze me helemaal vrij in mijn beslissingen. Bij Koster heb ik veel keuze uit diverse thema's. Zo heb ik altijd originele pakketten. Bovendien worden de cadeaus supermooi ingepakt. Die waardering hoor ik altijd terug van mijn collega's."

Joke Huiberts, Bunt Groep, Ede
www.buntgroep.nl